Home > Brez kategorije > Pozdravljeni

Pozdravljeni

avgust 31st, 2009 admin
At left in the foreground, a printer removes a...
Image via Wikipedia

Dobrodošli na blogu Tiskarne Present!

Ko smo deskali po spletu smo ugotovili, da v Sloveniji pravzaprav še ni tiskarskega bloga. Zato smo ga (po ne prav dolgem premisleku) postavili pač sami. Resnici na ljubo smo za praktično izvedbo vpregli bližnje sorodstvo, ki se bolje spozna na takšne tehnikalije.

Tu bomo z vami delili prigode in nezgode, ki se dogajajo v procesu tiska ter koristne nasvete za vse, ki delate z nami (ali s kako drugo tiskarno).

Nekaj bomo pisali tudi o tem kako se tisk spreminja v dobi interneta, o novih tehnologijah, spoznali pa boste tudi naš team, ki dan za dnem skrbi, da so vaši plakati, katalogi, vizitke in knjige brezhibni, všečni in prepričljivi.

Naj se bloganje začne!

Reblog this post [with Zemanta]
Tags:
  1. bogo
    september 16th, 2009 at 06:34 | #1

    zdej ko so me naučil blogat hahaha bom pa težil intežil in težil. A ja še to. V zgornjem članku je omenjeno da bomo sledili tisku v dobi interneta. Imamo eno stranko( tudi tiskar) ki za sedaj sploh nima interneta kaj šele da bi imel elektronsko pošto za sprejemanje povpraševanj in dajanje predračunov po elektronski pošti. Očitno da tudi tak modeli še obstajajo.
    Več pa kdaj v prihodnje

Comments are closed.